Sinds meer dan 50 jaar produceert en verdeelt Insulco akoestische, thermische en geotechnische producten.

insulco THE MOVIE

Presentatie van de thermo-akoestische afdelingWij zijn voortdurend op zoek naar innoverende producten om op die manier betere oplossingen te kunnen bieden aan professionelen voor de uitvoering van hun projecten.

Zowel via telefoon, bij ons op kantoor of in de professionele showroom, staat een dynamisch team ter beschikking van de professionelen om te helpen en technisch te ondersteunen. De showroom laat de professionelen tevens toe om meteen fysisch kennis te maken met de kwaliteit van de producten van Insulco.

Beste bezoeker,

Wij voeren geen plaatsing van onze materialen uit.

Als particulier nodigen wij u uit om contact op te nemen met uw plaatselijke aannemer, architect of bouwhandelaar naar keuze. Het Insulcoteam staat steeds ter beschikking van deze professionelen in de bouwsector om de meest geschikte oplossing voor hun klant aan te bieden.

De uitvoerende aannemer van uw project zal u een globale prijsopgave voorstellen, omvattende onze producten en de plaatsing. Indien u als particulier zelf de werken wenst uit te voeren, kan u steeds de nodige materialen via de bouwhandelaar bestellen.