GRASPLATEN

ONTDEK OOK ONZE GRINDPLATEN

GRAS- OF GRINDPLATEN, HET IDEALE ALTERNATIEF !


Onze gras- of grindplaten vervangen alle afwerkingen bestemd voor doorgang van gemotoriseerde voertuigen, voetgangers of fietsen. Deze HD-PE tegels zijn een alternatief voor betontegels, macadam, asfalt, kasseien en grasbetontegels. Ze laten het natuurlijke doordringen van water in de bodem toe en vermijden de plaatsing van een afwateringsnetwerk. Deze autodrainerende oplossingen worden bezaaid met gras om een grasperk berijdbaar te maken of worden gevuld met grind om deze op zijn plaats te houden, te stabiliseren en vorming van plassen of sporen te voorkomen.INSULCO, BELGISCHE SPECIALIST IN HD-PE TEGELS SINDS MEER DAN 25 JAAR !


Overtuigd van de talrijke esthetische, economische en ecologische voordelen van deze oplossingen, was Insulco de eerste om in Belgiƫ de HD-PE tegels voor gras of grind voor te stellen en dit sinds 1991. Door het initiatief van Insulco heeft de markt de talrijke voordelen die dit systeem kan bieden snel ingezien en zo zijn de laatste jaren verschillende kopieƫn verschenen in verscheidene kwaliteiten en vormen. Daarentegen hebben maar weinig leveranciers een vakkundigheid van meer dan 25 jaar in dit domein !

Een compleet gamma om zich aan te passen aan de kenmerken van de werf, een degelijke ervaring door de tijd heen en een team van gespecialiseerde raadgevers maken van Insulco een ideale partner in HD-PE tegels.